Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γίνεται σήμερα 65 ετών και τα γενέθλιά του θα τα περάσει παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός φοράει ένα σετ μπλε σατέν πιτζάμες κι έχει στα μαλλιά της, κάποιο προϊόν styling που θα μετατρέψει τα μαλλιά της σε μπούκλες. Η Δανάη Μπάρκα την τρολάρει για την εμφάνισή της, και για το πώς γιορτάζει τα γενέθλια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, με την ηθοποιό να προσπαθεί να κρυφτεί.

Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον αγαπημένο της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη με μια ξεχωριστή ανάρτηση.

«Χρόνια πολλά να έχεις για να έχουμε κι εμείς μαζί σου

Κρίμα που δεν σε έχουν όλοι φίλο, πατέρα, συγκάτοικο. Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Σ’ αγαπάω, σε χαίρομαι, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω δίπλα σου. Που με μαθαίνεις να δίνω να αγαπάω, να ζητάω συγνώμη, να καταλαβαίνω τα λάθη μου, να γίνομαι καλύτερη, να γελάω δυνατά, να ακούω, να έχω υπομονή και να μην σταματάω να κυνηγάω τα όνειρα μου.

Σ’ ευχαριστώ που με επαναφέρεις στην τάξη όταν πρέπει, που με στηρίζεις πάντα, που ακούς ό,τι θέλω να πω, που με φροντίζεις, που μου μαγειρεύεις που με κανείς να πιστεύω στον εαυτό μου όταν δεν έχω την δύναμη και που με (από)δέχεσαι όπως ακριβώς είμαι. Σε θαυμάζω για όλα σου και σε ευχαριστώ για όλα μου.

Η μεγαλύτερη και αιώνια θαυμάστρια σου που πάντα θα σε χαζεύω και θα μυξοκλαίω από συγκίνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ