Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη γνωριμία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του.

«Αυτό που έλεγαν παλιά ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι μια πραγματικότητα» είπε σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Για να είμαι καλά χρειάζεται να έχω την υγειά μου και να χαίρομαι για τη δουλειά μου, να είναι καλά οι γύρω μου και να μπορώ να τους προσφέρω από λεφτά μέχρι αγάπη. Έχω πάρει και έχω δώσει πολλή αγάπη».

«Μπορεί να καταδικαστείς αν εκφέρεις τη γνώμη σου. Ό,τι πεις περνάει από λαϊκό δικαστήριο. Πάντα υπήρχαν καλοί και κακοί άνθρωποι. Απλώς τα πράγματα γίνονται με λίγο πιο αγριευτικό τρόπο. Δεν κοιτάω ποτέ τι γράφουν κάτω από αυτά που έχω πει. Τι νόημα έχει να ρουφάς δηλητήριο».

«Δεν είμαι κι εγώ τέλειος. Έχω και τις αδυναμίες μου, έχω και τα θέματά μου, δεν είμαι πρότυπο, ούτε θέλω να είμαι ούτε αισθάνομαι έτσι. Μου αρέσει να ταξιδεύω μόνος. Με γοητεύει η απόλυτη ελευθερία». Μιλώντας για τη γνωριμία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι τρόμαξε γιατί είναι «σίφουνας».

«Δεν το έχω λύσει το οικονομικό. Ήμασταν και λίγο σπάταλοι, να φροντίσουμε τους φίλους μας. Τα λεφτά μου τα έφαγα στα ταξίδια και στους φίλους μου και δεν μετανιώνω» είπε. «Έχω υπάρξει απότομος» είπε όμως πάντα σκεφτόταν τον άλλον και δεν ξεπερνούσε τα όρια.

Μιλώντας για τη σχέση με τον πατέρα του που τη χαρακτήρισε άσχημη δήλωσε πως «όσο μεγαλώνω θυμίζω τον πατέρα μου». «Φέτος είχα προτάσεις για την τηλεόραση, δεν ήταν κάτι να με ιντριγκάρει. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με σκέφτονται. Είναι πολύ δύσκολες εποχές να βάζεις τους δικούς σου όρους. Απλώς εμπιστεύεσαι. Οι συνεργάτες είναι ένα πράγμα που κοιτάζω στη δουλειά. Αν και έχουν υπάρξει άνθρωποι που επειδή δεν ήθελαν εμένα είπαν “δεν θα είναι ο Χατζηπαναγιώτης”. Και το πέτυχαν. Όταν το έμαθα είπα “πόσο καθάρματα είναι”. Δε με γουστάρανε. Αυτό συμβαίνει όμως».

«Δεν θέλω η άποψή μου να δημιουργεί αντιπαραθέσεις» είπε εξηγώντας ότι λέει τη γνώμη του και δημόσια και ιδιωτικά αλλά με προσοχή. «Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες έλεγε η γιαγιά μου. Καλύτερα να σιωπάς και να προσπαθήσεις να επικοινωνείς με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ