Σίγουρα από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της τηλεοπτικής σεζόν ήταν και η σειρά Maestro. Μετά την προβολή της από το Νetflix η παραγωγή έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, έχουν ήδη ξεκινήσει. Την Τετάρτη, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Χριστίνα Βουδούρη συνάντησε στην Αθήνα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε γύρισμα στην οδό Μητροπόλεως και μίλησε για τη δεύτερη σεζόν: «Έχει ανατροπές ο δεύτερος κύκλος, θα δούμε τα αποτελέσματα όλου αυτού που έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι του πρώτου κύκλου».

«Δουλεύω εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό»

Όσο για τη πορεία του Μaestro στο Νetflix; Ο ίδιος εξήγησε: «Δεν αντιλαμβάνεσαι την επιτυχία της σειράς, ειδικά όταν δουλεύεις. Καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει καλά από την αγάπη του κόσμου. Είμαι στην Ελλάδα, δουλεύω εδώ δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό. Μας ενημερώνουν από το Νetflix. Το βλέπουμε και από τους ξένους που έρχονται και μας μιλάνε τώρα που είναι καλοκαίρι. Πιο πολύ μου το λένε. Από εκεί το καταλαβαίνω, Δεν αλλάζει κάτι σε εμένα. Τώρα που είναι φουλ το πρόγραμμά μου με 15 ώρες την ημέρα γύρισμα, δεν καταλαβαίνω κάτι».

Μάλιστα η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για όσα είπε πριν από μερικές μέρες ο Απόστολος Γκλέτσος ότι δεν θα έπρεπε να παίζει στη σειρά. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε: «Αυτά είναι κουταμάρες».

Η ατάκα του Απόστολου Γκλέτσου

Να θυμίσουμε πως πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σε συνέντευξή του για το Μaestro. Ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε και τη σειρά και κυρίως τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστήσαν. Ωστόσο, κατά τη γνώμη του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν θα έπρεπε να είχε παίξει.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο “Σασμός”, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (σ.σ. Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων. Θα μπορούσε να κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ