Μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» έδωσε η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε η εγγονή της, ξεκαθαρίζοντας πως η μικρούλα πλέον είναι καλά.

«Η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει “γιαγιά”. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι “γιαγιά”. Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε “γιαγιά”, ο γιος μου τη μητέρα μου τη φωνάζει Νικολέτα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με την νύφη μου θα της το πω. Η Άννα είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω σαν κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε έμενα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου», είπε.

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε πως υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και πιστεύει ότι οι γυναίκες άνω των 50 ετών θα πρέπει να επαναστατήσουν.

«Η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στη ψυχή μου, Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του «σέξι». Βλέπω παλιές φωτογραφίες μου και θεωρώ ότι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα. Νομίζω και τώρα μία χαρά κρατιέμαι», είπε.

Τι είπε η Χριστίνα Παππά για τον έρωτα και τη μοναξιά;

«Μου αρέσει η μοναξιά, αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι “ο άνδρας της ζωής μου”. Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Ο γιος μου έλεγε παλαιοτέρα ότι θα ήθελε να έχω σύντροφο, αλλά απαντούσα ότι νιώθω ευτυχισμένη».

Η ίδια αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με άνδρα νεότερο κατά 12 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Όπως είπε, «οι μικρότεροι άνδρες φροντίζουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή τις θαυμάζουν».

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως έπιασε σύντροφό της να την απατά.

«Με έχει απατήσει σύντροφος μου και τον έχω πιάσει στα πράσα. Ήταν σε διπλανό αμάξι με άλλη γυναίκα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου, είμαι πολύ πιστή».

«Δεν είχα παντρευτεί για να χωρίσω, αλλά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό δεν έγινε όμως. Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάπτιση της μικρής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του γιου μου, γιατί υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου», είπε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ