Η Χριστίνα Παππά μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και το Real Housewives, την οικογένειά της και την πολιτική στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time.

«Έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Την Άννα στο κινητό μου την έχω ”κόρη μου”, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τον γιο μου. Ακόμα και στα προβλήματα τους θα πάρω το μέρος της Άννας. Φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά… Δεν είναι ωραίο. Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω. Στην αρχή δεν μου άρεσε να με λέει γιαγιά αλλά τώρα λιώνω».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Χριστίνα Παππά ανέφερε: «Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου, έχουμε συζητήσει να κάνουμε κάτι. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο στην τηλεόραση λόγω της δουλειάς μου. Αν θα κάνω κάτι θα έκανα κάποιο guest μέχρι πέντε επεισόδια το πολύ. Ένας Ιταλός σκηνοθέτης μου πρότεινε ένα παιχνίδι μαγειρικής. Θέλει όμως χρόνο, δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από την Ελλάδα».

«Μου έχει γίνει κρούση για το Real Housewives και είπα ναι. Εννοείται ότι θα το έκανα γιατί αυτό το project μου είχε δώσει πολλή δύναμη και βοηθάει στη δουλειά. Μου άρεσε και εμένα και σε πολύ κόσμο. Δεν είμαι παραγωγός για να ξέρω αν έμεινε στον πάγο το project. Ξέρω ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Τζο Τόγκου για το Real Housewives με τα άλλα κορίτσια όχι. Ο παραγωγός θα αποφασίσει. Από την παραγωγή ήθελαν ορισμένες παλιές και ορισμένες καινούργιες για να υπάρχει αυτή η κόντρα, κακά τα ψέματα ριάλιτι κάνουμε».

«Μου προτάθηκε και σε βουλευτικές και σε δημοτικές να κατέβω»

«Η πολιτική μου αρέσει πολύ και την παρακολουθώ. Μου προτάθηκε και σε βουλευτικές και σε δημοτικές να κατέβω. Στις επόμενες εκλογές το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατέβω. Η χώρα μας έχει κάνει άλματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν πρωθυπουργός είναι ο πιο κατάλληλος, του το δίνω. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε ως χώρα από την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Εμένα δεν ενοχλεί καθόλου, ήμουν πάντα open mind».

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα»

Για την άποψη του Νίκου Αναδιώτη για την ομοφυλοφιλία, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα. Οι εκκλησίες και εδώ και στη Μύκονο με ξέρουν, δεν ανοίγω μαγαζιά αν δεν κάνω αγιασμό, το καντηλάκι μου, αλλά ορισμένα πράγματα έχουν ένα όριο!».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά: Mας δείχνει την εγγονή της να παρακολουθεί τη μαμά της, Άννα Μπεζάν στο J2US

Χριστίνα Παππά: Βόλτα στη θάλασσα μαζί με την εγγονή της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ