Για μερικές γυναίκες η μητρότητα έρχεται από έναν πιο δύσβατο δρόμο. Ένας εξ αυτών είναι αυτός της υιοθεσίας. Και είναι αυτές που τις θαυμάζουμε λίγο περισσότερο. Έναν τέτοιο “δρόμο” θέλησε ένα ακολουθήσει η Χριστίνα Κόντοβα. Η σχεδιάστρια μόδας ξεπέρασε με πείσμα και αγάπη κάθε εμπόδιο και είναι έτοιμη να γίνει μαμά για την μικρή Έιντα.

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στην Ουγκάντα, προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα, για επαγγελματικούς λόγους και διακοπές με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη. Το μυαλό της, όμως, δεν έπαψε λεπτό να είναι στο κοριτσάκι που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και αποτελεί για εκείνη απόλυτη προτεραιότητα πια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε μέσω Instagram πώς ήρθε η ώρα να γυρίσει ξανά κοντά στην Έιντα, που τόσο της έλλειψε όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Ουγκάντα, έχοντας πάντα δίπλα της στήριγμα τον άντρα της ζωής της, Τζώνη Καλημέρη.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε χαμογελαστή έξω από το showroom της, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω ξανά τη δουλειά για τους επόμενους μήνες! Θα μου λείψει αλλά και η χαρά μου δεν κρύβεται”. Όπως ήταν φυσικό, τα likes ήταν χιλιάδες μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και τα τρυφερά μηνύματα που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, έδειξε στους followers της, μέσα από τα instasotries της, τις αποσκευές της, λίγο πριν τις παραδόσει στο αεροδρόμιο, αλλά δημοσίευσε και μία selfie που έβγαλε με τον Τζώνη Καλημέρη. “Να βρείτε κάποιον που να στηρίζει και τα πιο τρελά όνειρά σας”, ήταν το μήνυμά της.

Φωτογραφίες: Instagram/ckontova

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ