Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Έιντα το απόγευμα του Σαββάτου (23/9) έδωσαν το παρών στον γάμο της Κατερίνας, που δουλεύει στην εταιρεία της σχεδιάστριας.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Έιντα, έγινε παρανυφάκι σε αυτό τον γάμο και όπως είπε και η μαμά της, έζησε την καλύτερη στιγμή της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Η σχεδιάστρια ανέβασε στο Instagram account της stories της «Ζιζέλ», όπως φωνάζουν στη δουλειά τη νύφη , η οποία έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της και ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες είδαμε και τη μικρή Έιντα, ντυμένη παρανυφάκι.

«Στου παιδιού μας @katekokkiasmenou την χαρά!!!

Συγκινηθήκαμε που παντρέψαμε το «ζιζελάκι» μας, αγαπήσαμε λίγο παραπάνω τον @thanasis_fuji που την λατρεύει, φορέσαμε τα καλά μας (@ckontovaofficial ) και επιτέλους βρεθήκαμε να γλεντήσουμε εκτός γραφείου ενωμένες και χαρούμενες. Έγινε και η Έιντα παρανυφάκι (η καλύτερη μέρα της ζωής της λέει)!

Αφθονία ευχόμαστε σε όλα τα ωραία @katekokkiasmenou @thanasis_fuji ! Να ζήτετε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Κοντοβά.

Το αστείο με το οποίο αυτοσαρκάστηκε η σχεδιάστρια

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε πολλές φωτογραφίες από αυτόν τον γάμο, και ανάμεσά τους ήταν και μία στην οποία η σχεδιάστρια έδινε την ανθοδέσμη στη νύφη.

«Μόνο το αφεντικό δεν έχει παντρευτεί σε αυτή την εταιρεία», έγραψε η σχεδιάστρια και έβαλε χαμογελαστά emoji.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: 3 πράγματα που έκανε την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Μεξικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ