Η Χριστίνα Κολέτσα έχει υπάρξει αρκετά ευθύς στις δημόσιες δηλώσεις της. Στο «Θάρρος ή αλήθεια» του Breakfast@Star δεν «μάσησε» τα λόγια της μπροστά στην καλή της φίλη Μαίρη Αργυριάδου.

Ανάμεσα σε άλλα, η Χριστίνα Κολέτσα δήλωσε: «Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα. Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση».

Στη συνέχεια των δηλώσεών της παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε σχέση και πως μάλιστα αυτή η ιστορία με on/ off σύντροφό της κρατά περίπου 2,5 χρόνια.

«Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί και αυτός δεν το ήξερε ότι είμαστε σε σχέση για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της», ανέφερε συγκεκριμένα. Προχώρησε μάλιστα και σε άλλα στοιχεία όταν ρωτήθηκε αν ήταν ποτέ σε σχέση με συνάδελφό της, λέγοντας: «Και μπορεί και τώρα να τα έχω».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κολέτσα

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή, η Χριστίνα Κολέτσα προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση: «Δεν θα καταλάβουν όλοι το ταξίδι σου. Είναι οκ. Είσαι εδώ για να ζήσεις τη ζωή σου, όχι για να τους κάνεις όλους να καταλάβουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ