Μόλις πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ο χωρισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά και ποιος είναι το νέο πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά της δημοσιογράφου.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την πρώην συμπαίκτριά τους, Χριστίνα Κολέτσα δημιούργησε ερωτηματικά μήπως συμβαίνει κάτι περισσότερο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον fitness trainer.

Ωστόσο, η Χριστίνα Κολέτσα ήταν αρκετά ξεκάθαρη στην απάντησή της στο «Γεια σου» σημειώνοντας ότι μετά βίας συναντιούνται, αλλά και πως έχουν μια ηλικιακή διαφορά.

«Αυτό το βίντεο που είναι να το δω κι εγώ; Πού να υπάρξει; Δεν τον βλέπουμε τον άνθρωπο για να υπάρξει και κάτι. Ούτε καν. Δεν υπάρχει κάτι», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας άντρας που θα της άρεσε, η τραγουδίστρια απάντησε: «Νομίζω είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι; Πόση διαφορά έχουμε; Είναι μικρός.

Τέλος, δήλωσε μόνη στην προσωπική της ζωή. «Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμώ τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου – γνήσια γεροντοκόρη- από το να αναλώνομαι σε μια σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ