Ο «Σασμός» ολοκληρώνεται απόψε, με τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν αγαπημένα πρόσωπα της σειράς, να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό με τον δικό τους τρόπο.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, έκανε με τη σειρά της ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Πέρασαν λοιπόν τρία χρόνια… Κάπως είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η ανάρτηση για το τέλος του Σασμού – «Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά»

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το κανάλι μας τον Alpha και όλους τους ανθρώπους πίσω από αυτό καθώς επίσης και τον παραγωγό μας τον κ. Καραγιαννη που πίστεψαν σε εμένα, την casting director μας που για δεύτερη φορά μου έδωσε ένα τεράστιο βήμα (@mirandarostandi σε ευχαριστώ από καρδιάς) τους σκηνοθέτες μας έναν προς έναν, το υπέροχο συνεργείο μας που ήταν πάντα εκεί και χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα και τέλος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς και υπέροχους ανθρώπους.

Τις Μαρίες μου ,τον Ορφέα μου, τον Ήμελλο (που τον έλεγα μπαμπά και γέλαγε και με έλεγε βουρλάκη και όχι βρουλάκη) την Ευγενία, την Δανάη, την Βέρα, την Στέλλα, τον Στέλιο, την Όλγα, την Σαντυ, τον Δημήτρη, την Μαριλίτα, τον Στρατή, τον Στάθη τον Κώστα και όλους όλους όλους!
Σαν ψέμα. Στα επόμενα φίλοι μου. Καλό καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Παππά: Η συγκινητική ανάρτηση για το φινάλε του Σασμού – «Μας βάλατε στο σπίτι σας και γίναμε μια τεράστια οικογένεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ