Η Χριστίνα Μπόμπα έχει βρει τον τρόπο για να ηρεμεί την κόρη της, Αριάνα. Πολύ σύντομα τα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Τανιμανίδη θα κλείσουν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Ένας χρόνος που κύλησε γρήγορα, με νέες απαιτήσεις και συνήθειες για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον παρουσιαστή.

Κύριο μέλημα και τον δύο η Αριάνα και η Φιλίππα που συχνά μονοπωλούν τον χρόνο των γονιών τους. Όμως, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μάθει όλα τα «κουμπιά» για να τις κρατά απασχολημένες και να τις ηρεμεί όταν αρχίζουν να γκρινιάζουν. Τι πιο όμορφο από έναν χορό μαζί τους. Η influencer πήρε στην αγκαλιά της την κόρη της Αριάνα και άρχισαν να στροβιλίζονται στο ξύλινο παρκέ. Η μικρή ενθουσιασμένη της χάρισε μπόλικα χαμόγελα. «Ήθελε να χορέψουμε λίγο…» σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα για τη μικρή Αριάνα.

Το όνειρό του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα να αποκτήσουν παιδιά έγινε πραγματικότητα τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι δυο τους σχεδιάζουν να βαφτίσουν τις μικρές τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Επιλογή του ζευγαριού θα είναι κάποιο ελληνικό νησί, με επικρατέστερο σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τη Μύκονο. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τα ταξίδια και τις μικρές εξορμήσεις και είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβρη του 2018 στη Σίφνο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του. Αν και δεν βρισκόταν στην Ελλάδα ανήμερα της ιδιαίτερης ημέρας για εκείνον, τα κορίτσια του, τού ευχήθηκαν μέσω βιντεοκλήσης και ο ίδιος το είχε μοιραστεί με συγκίνηση γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση!
Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ