Μια μικρή παύση από την καθημερινότητα έκανε η influencer. Συνοδοιπόροι της Χριστίνας Μπόμπα στην μίνι απόδραση εντός Αττικής η αδελφή της Ελίνα και η καλή της φίλη Έλενα.

Τα τρία κορίτσια απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και είχαν την ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους, αλλά και η μία στην άλλη.

«Μια μίνι απόδραση με την αδερφή μου Ελίνα και την καλή μου φίλη Έλενα. Τελευταία δύσκολα βρίσκουμε χρόνο για κάτι τέτοιο, αλλά είναι τόσο σημαντικός ο χρόνος με τους φίλους μας και είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην λεζάντα που συνόδευε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε από τη μίνι απόδραση που έκανε με τα κορίτσια.

«Έλειπα για λιγότερο από 24 ώρες και συνειδητοποίησα πόσο πολύ γεμίζουν οι μπαταρίες σου όταν βρίσκεις λίγο χρόνο με τους φίλους σου γιατί λόγω μωρών και δουλειών τις έχω λίγο παραμελήσει. Αλλά τελικά είναι τόσο σημαντικό να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους», είπε αργότερα επιστρέφοντας στο σπίτι και στις δίδυμες κόρες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ