Αντίστροφα μετρούν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης για τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους στη ζωή. Η 32χρονη influencer διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και σε λίγες μέρες θα κρατά στην αγκαλιά της τις κόρες της, καρπούς του έρωτά της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Καθ’ όλη της διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα Μπόμπα δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Οι αναρτήσεις, μάλιστα, που έκανε από τη στιγμή της αποκάλυψης του ευτυχούς γεγονότος και μετά ήταν όλες ιδιαιτέρως τρυφερές.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ήδη μπει στην 37η εβδομάδα της και είναι θέμα ωρών πια να γεννήσει. Λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο, όμως, θέλησε να κάνει ακόμα ένα ξεχωριστό post στο προφίλ της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε 8 -σχεδόν πανομοιότυπες- φωτογραφίες που έβγαλε όλους αυτούς τους μήνες, δείχνοντας πώς άλλαξε το σώμα της.

“Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…”, ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα που τις συνόδευε. Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως ήταν φυσικό, τα likes έγιναν χιλιάδες, ενώ δεν έλλειψαν τα σχόλιο με τρυφερές ευχές για την έλευση των διδύμων.

Φωτογραφίες: Instagram/chrismpo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ