Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», βρέθηκε ο Χριστίνα Μπόμπα την Τετάρτη (18/5). Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γέννηση των διδύμων, Αριάνα και Φιλίππα και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου, η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι πολύ ωραία. Του πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα. Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά» είπε η Χριστίνα Μπόμπα για τη γέννηση των διδύμων.

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας» συνέχισε η Χριστίνα Μπόμπα για την περίοδο μετά τη γέννηση των διδύμων.

«Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης», συμπλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Πολύ σύντομα τα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Τανιμανίδη θα κλείσουν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Ένας χρόνος που κύλησε γρήγορα, με νέες απαιτήσεις και συνήθειες για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον παρουσιαστή.

Το όνειρό του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα να αποκτήσουν παιδιά έγινε πραγματικότητα τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι δυο τους σχεδιάζουν να βαφτίσουν τις μικρές τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Επιλογή του ζευγαριού θα είναι κάποιο ελληνικό νησί, με επικρατέστερο σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τη Μύκονο. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν τα ταξίδια και τις μικρές εξορμήσεις και είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβρη του 2018 στη Σίφνο.

Κύριο μέλημα και τον δύο η Αριάνα και η Φιλίππα που συχνά μονοπωλούν τον χρόνο των γονιών τους. Όμως, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μάθει όλα τα «κουμπιά» για να τις κρατά απασχολημένες και να τις ηρεμεί όταν αρχίζουν να γκρινιάζουν. Τι πιο όμορφο από έναν χορό μαζί τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ