Από την περασμένη χρονιά τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα είναι ακόμα πιο φωτεινά και χαρούμενα. Εκτός από τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, έχει τις δίδυμες κόρες της για να τα γιορτάζουν παρέα. Μια ιδιαίτερη ημέρα, μια οικογενειακή στιγμή της Χριστίνας Μπόμπα αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει στην αγκαλιά της τις δίδυμες Αριάννα και Φιλίππα οι οποίες έχουν πάρει μια γερή γεύση από την εορταστική τούρτα της μαμάς τους. Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη δεν σταματά να παίξει με τις κόρες του, επιχειρώντας να «κλέψει» και εκείνος λίγο από το γλύκισμα που έχουν μπροστά τους.

«Χρόνια μου πολλά! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα και δημοσίευσε φωτογραφία με την τούρτα και την οικογένειά της. Στη συνέχεια σημείωσε πως είναι τα καλύτερα γενέθλια που έχει περάσει. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του και δήλωσε: «Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου, σας αγαπώ». Επιπλέον, έκλεισε την ανάρτησή της με ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ηλικία της. «Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4», ανέφερε μιας και φέτος κλείνει τα 34.

Πριν από λίγες ημέρες οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Η οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στη Μύκονο. Στο νησί των Ανέμων θα γίνει εξάλλου η βάφτιση των κοριτσιών τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Για τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων επέλεξαν μια διώροφη τούρτα, ενώ το όμορφο σκηνικό περιλάμβανε μεγάλα πολύχρωμα μπαλόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ