Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει το μεγάλωμα των δίδυμων κοριτσιών της ενώ μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο τα νεότερα σε σχέση με τα επαγγελματικά της όσο και σε σχέση με τη μητρότητα.

Αυτή τη φορά η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές αφορούσε κάτι που άκουσαν από το στόμα της κόρης της Αριάνα.

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε: «Με ρωτάτε τι λέει η Αριάνα όσο η Φιλίππα κάνει τραμπολίνο. Η Αριάνα λέει “μαμά μία μία” γιατί τους έχουμε βάλει αυτόν τον πολύ αυστηρό κανόνα ότι στο τραμπολίνο ανεβαίνουμε μία μία για να μην χτυπήσουμε τα κεφάλια μας. Οπότε τους το έχουμε περάσει τόσο πολύ που φωνάζουν όσο κάνουν τραμπολίνο “μία μία”».

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στον Νέο Βουτζά για να βοηθήσουν σε δεντροφύτευση μαζί με άλλους εθελοντές.

«Αφορμή ήταν η περσινή βάφτιση των κοριτσιών μας, αφού αντί για δώρα στηρίξαμε την We4all για να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο μας λίγο πιο πράσινο. Μακάρι αυτή η πανέμορφη περιοχή, το Μάτι, που χτυπήθηκε τόσο άδικα πριν λίγα χρόνια, να ξαναγεμίσει με δέντρα», είχε αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης σε σχετική ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ