Η Χριστίνα Αλούπη και ο Κώστας Κέφαλος, που ζουν στην πόλη Τόλσα της Οκλαχόμα, πραγματοποίησαν τις πρώτες οικογενειακές διακοπές μετά τον εμβολιασμό τους σε ένα παραθεριστικό θέρετρο στο Πάναμα Σίτι. Στο τέλος Μαρτίου οι δυο τους έκαναν και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και έπειτα από αυτό κατάφεραν να συναντήσουν με ασφάλεια την οικογένεια του Κώστα Κέφαλου.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Φεβρουάριο του 2020, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώσαμε ασφαλείς να κάνουμε αυτό το ταξίδι» δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη στο ΟΚ!.

Η πενθήμερη παραμονή τους στη Φλόριντα, όπου νοίκιασαν ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, γέμισε με χαμόγελα τόσο τους ίδιους όσο και τους γιους τους, τον 4χρονο Ανδρέα και τον 2 ετών Αλέξανδρο.

Μάλιστα στα άμεσα σχέδιά τους είναι η μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, καθώς όπως είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στο περιοδικό τον Δεκέμβριο του 2020: «Μέσα στο 2021 στόχος μας είναι η Χριστίνα με τα παιδιά να έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα κι εγώ να πηγαινοέρχομαι στην Αμερική για ένα διάστημα, μέχρι να κλείσω κάποιες εκκρεμότητες».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ