Τα γενέθλιά του είχε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο μεγάλος γιος της Χριστίνα Αλούπη και του Κωνσταντίνου Κέφαλου. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, ο Ανδρέας, έκλεισε τα πέντε του χρόνια και όλη η οικογένεια το γιόρτασε με ένα μικρό οικογενειακό πάρτι.

Ο Ανδρέας είναι ο μεγάλος γιος της Χριστίνας και του Κωνσταντίνου και είχε γεννηθεί μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η διάσημη μαμά τους μετά από έναν «μαραθώνιο» τοκετό που είχε κρατήσει 28 ώρες. Μιλώντας,το 2016 για τη γέννησή του, η Χριστίνα Αλούπη είχε αναφέρει πως η γέννα την είχε δυσκολέψει πολύ, αλλά τα ξέχασε όλα όταν αντίκρυσε τον μικρό. Μετά τον Ανδρέα, άλλωστε, το ζευγάρι απόκτησε έναν ακόμη γιο, τον μικρό Αλέξανδρο που είναι και το «πειραχτήρι» της οικογένειας.

Ανήμερα, πάντως, των γενεθλίων του Ανδρέα που έγινε 5 χρόνων, η Χριστίνα Αλούπη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ταυτόχρονα, τo okmag εξασφάλισε και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το πάρτι για τα γενέθλια του Ανδρέα, που έγινε σε πάρκο κοντά στο σπίτι τους. Η τούρτα του μάλιστα ήταν διώροφη και είχε πριγκιπικό «αέρα».

Το ζευγάρι παραμένει με τα παιδιά στην Τάλσα στην Οκλαχόμα και ο Ανδρέας με τον Αλέξανδρο κάνουν home schooling, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι δυο τους μαθήματα τένις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος σκέφτονται να μετακομίσουν μόνιμα στην Ελλάδα τον επόμενο Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ