Η Μαρίνα Σάττι η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, θα συνεργαστεί με τον γνωστό χορογράφο, Μεζνούν και όπως ανέφερε ο ίδιος στον Γιάννη Πουλόπουλο, η εμφάνισή της θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Όπως είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η χορογραφία θα είναι εντυπωσιακή. Ο δημοσιογράφος συνάντησε τον χορογράφο της Μαρίνας Σάττι, Μεζνούν ο οποίος ανέφερε ότι:

«Η Μαρίνα με εντυπωσίασε και ήθελα να δουλέψω μαζί της. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Το ελληνικό τραγούδι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία.

Ένα κορίτσι και τρία αγόρια θα συνοδεύουν τη Μαρίνα. Σε αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας φίλησε και μας αγκάλιασε μόλις είδε τη χορογραφία».

Ο διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την Κομοτηνή, Μεζνούν έχει συνεργαστεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή όπως τη Rosalia και την Madonna.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision: «Πιστεύω πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε το τραγούδι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ