Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι πλέον σε σχέση όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της. Η guest κριτής του GNTM αναμένεται να επιστρέψει στο σόου και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star. Δήλωσε υπερήφανη που είναι αυθεντική όπως της έλεγαν να είναι οι γονείς της. «Νομίζω οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι είναι έτσι. Είμαι ενθουσιασμένοι που παίρνω τόση πολλή αγάπη εδώ. Δεν θέλω να είμαι συναισθηματική για αυτό. Αλλά είμαι τόσο περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο», ανέφερε.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία. Όπως λέει της «έτρωγε πολύ χρόνο» κι εκείνη θέλει να εστιάσει στην καριέρα της τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Όταν είναι καλοκαίρι πάμε όλοι διακοπές, αλλά από τον Σεπτέμβρη είναι δουλειά. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Πίστευα ότι ο Ζαχαρίας μου “τρώει” πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ