Επεισοδιακό χωρισμό είχε η Αννούλα Φλωρινιώτη με τον πρώην σύντροφό της. Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε το παρασκήνιο μετά την απόφασή της να τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον πρώην αγαπημένο της.

«Χώρισα και εγώ άλλη μια φορά. Δεν θα πω ποιος ζήτησε τον χωρισμό. Είχαμε ορίσει δυο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Έπρεπε να είχα χωρίσει πιο πριν. Την τελευταία φορά δεν έγινε κάτι σοβαρό, απλώς είχα φθάσει σε δύσκολο σημείο», αποκάλυψε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Και εξομολογήθηκε: «Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα. Τα δυο πρώτα χρόνια περνούσαμε τέλεια και ήταν ο ιδανικός άνδρας. Γι’ αυτό αποφάσισα και να παντρευτώ. Μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Όταν έκανα κάτι για εμένα και χαιρόμουν, έβγαζε μια κακία στο πρόσωπό μου. Νιώθω πολύ ανακουφισμένη. ένιωθα σαν να με είχε πλακώσει μια πολυκατοικία και τώρα είμαι ανάλαφρη. Το αποκορύφωμα είναι ότι έβγαλα νέο τραγούδι και το έκανα κρυφά από τον σύντροφό μου».

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε: «Το να βλέπω έναν άνθρωπο που του λέω “αγανάκτισα και θα φύγω” να με απειλεί, το θεωρώ κακία και δεν θέλω κακούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν φοβάμαι, αλλά στεναχωριέμαι για τους δικούς μου, μην ακούσουν κάτι και φοβηθούν. Όταν χωρίσαμε με απείλησε και ζήτησε πίσω τα δώρα του. Μου ζήτησε το μονόπετρο που μου χάρισε με την πρόταση γάμου, μέχρι και τη θερμοκουρβέρτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ