Σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο υποβήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε με γάζες στο μάτι και μιλώντας στους διαδικτυακούς της φίλους είπε: «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Είμαι μια χαρά. Ήταν μια προγραμματισμένη επέμβαση που έπρεπε να κάνω στο ματάκι μου για να μπορώ να βλέπω.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καλύτερο οφθαλμίατρο του κόσμου, τον Δημήτρη Ψαρράκο, που μου έφτιαξε και αυτό το ματάκι μου. Όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι. Σας αγαπώ».

Δείτε το βίντεο:

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδιά της αποκαλύπτοντας: «Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Δεν ανέχομαι στο παιδί μου κανένας ούτε έτσι να κάνει, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου ή δικό μου άνθρωπο.

Σίγουρα τους έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς που έλεγα παλιά, γιατί είναι βλακείες. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα, μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια. Δεν έχω τον σύντροφο να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις οπότε δεν είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ