Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της η Χέιλι Μπίμπερ μίλησε στο podcast «Run-Through with Vogue» αποκαλύπτοντας ότι έπειτα από τα όσα βίωσε έπαθε διαταραχή μετατραυματικού στρες.

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά», δήλωσε και συνέχισε: «Ήταν ένα συναίσθημα που δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό».

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει στιγμή στη ζωή της που να βίωσε αντίστοιχα τόσο μεγάλο φόβο ενώ αποκάλυψε πως όταν υπέστη το επεισόδιο βρισκόταν στο Παλμ Σπρινγκς. «Τις δύο πρώτες φορές που πήγα ξανά εκεί, είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Ξαφνικά θυμάσαι πώς ακριβώς συνέβησαν όλα τη στιγμή εκείνη», εξομολογήθηκε εξηγώντας πόσο δύσκολο της είναι να επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο μέρος.

«Νομίζω όμως, πως όλο αυτό είχε και τη θετική του πλευρά. Με οδήγησε στο να ανακαλύψω ότι έχω αυτή την τρύπα στην καρδιά μου. Σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου καλά», κατέληξε η Χέιλι Μπίμπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ