Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, την πολιτική επικαιρότητα και εξήγησε γιατί έχασε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές όπου ήταν υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο του Χαλανδρίου.

Για τις δηλώσεις της ‘Eλενας Ακρίτα και την αγωγή που έκανε στον δήμαρχο Βόλου, είπε: «Οι περιπτώσεις έκφρασης του λόγου όπως της Έλενας είναι απαραίτητες όταν έχουμε απέναντι περιπτώσεις σαν τον κύριο Μπέο. Εκεί χρειάζεται δυναμικότητα. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ πάντα  με τον λόγο της Έλενας, κάποιες φορές κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή και άδικα αιχμηρή. Σε αυτή την περίπτωση ο Μπέος και άλλοι Μπέοι βρίσκουν τον δάσκαλό τους. Εδώ χρειάζεται μια Έλενα Ακρίτα» τόνισε.

«Δηλαδή το 55% που τον ψηφίζει τον καταδικάζει; Είναι πολλοί οι λόγοι που τον επιλέγουν αλλά είναι τόσο καθοριστικό που θα έπρεπε να περάσει και μπροστά από τις πελατειακές σχέσεις. Σε κάποιες κοινότητες της χώρας μας υπάρχει μεγάλη ομοφοβία. Δεν είναι Σουηδία εδώ παιδιά! Δεν μιλάμε για 5% όπως στις σκανδιναβικές χώρες».

«Η περίπτωση του κυρίου Κασσελάκη μοιάζει σαν αλεξιπτωτιστή στην πολιτική. Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του σταρ. Η συμβολή του στο να σπάσουμε κάποια ταμπού είναι καθοριστική. Το κομμάτι του πολιτικού μέλλει να αποδειχτεί.

Συμφωνώ με τις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό του. Γιατί να υπάρχει ενδοιασμός; Μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητος από όσο πρέπει και να εκδηλώσει την αγάπη του που είναι ειλικρινής. Είναι άλλα τα πράγματα που κρίνεται ο κύριος Κασσελάκης» ανέφερε.

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε γιατί έχασε στις εκλογές: «Πράγματι από τη μία μεριά υπήρχε μία φράξια που στηρίχτηκε από έναν πολύ δυνατό κομματικό μηχανισμό, εγώ κατεβαίνοντας σαν ανεξάρτητος συμπιέστηκα. Όταν δοθεί η γραμμή στους ψηφοφόρους βρίσκεσαι έκθετος. Οι δικοί μου ψηφοφόροι ήταν αυτοί που με τον καλό καιρό δεν πάνε να ψηφίσουν. Αυτοί που δεν παίρνουν γραμμή με την καλοκαιρία πάνε και ξεχνιούνται στα καφενεία. Δεν έχω παράπονο. Δεν μπορώ να κάνω την αποτίμηση από τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Αχιλλέας Μπέος: Οι νέες δηλώσεις του Δήμαρχου Βόλου – «Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη»

Χάρης Ρώμας για την πρώην σύζυγό του: «Έπεσε από τα σύννεφα όταν της ζήτησα να χωρίσουμε»

Χάρης Ρώμας: «Είναι βαρύ φορτίο για έναν σύντροφο να είναι μαζί μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ