Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες στην ελληνική μουσική σκηνή.

Από τότε που την είδαμε να πρωταγωνιστεί και στο Maestro έγινε και η πιο αγαπημένη μας ηθοποιός, αφού το ταλέντο της είναι αστείρευτο.

Η Χάρις Αλεξίου παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την ζωή της, την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει καλύτερα που το είχε αφήσει απέξω.

«Να είμαι μια πιο καλή μαμά», είπε αρχικά η Χάρις και συνέχισε:

«Νιώθω κι εγώ ότι νιώθουν οι σημερινές μαμάδες που έχουν τύψεις. Καταλαβαίνω κι ένα παιδί, όχι που δεν έχει τη μαμά του γιατί δουλεύει, γιατί μπορεί να μη δουλεύεις και να ‘σαι στο σπίτι και να είσαι φριχτή μαμά.

Ζούμε σε μια εποχή που αναγνωρίζεται η ισότητα των φύλων και οι υποχρεώσεις των δύο φίλων. Εγώ έζησα σε μια εποχή ως παιδί που οι άνθρωποι ήταν πολύ σκληροί.

Σε άλλη στιγμή της ζωής μου που πέρασα μια ιστορία, ένα σοκ με την υγεία μου, δεν νόσησα ποτέ, αλλά είδα ότι ήταν στο τσακ αν δεν το είχα προσέξει», είπε.

Η σχέση με τη μαμά της και τον γιο της

«Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, ήταν αγωνίστρια στη ζωή της, οπότς κι εγώ έτσι έπρεπε να έιμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμη», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Διονύσης Ατζαράκης για το viral βίντεο με τη Χάρις Αλεξίου: «Ήταν αδιανόητα χαλαρή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ