Μια καλοκαιρινή συνάντηση με τον πρώτο σύζυγό της είχε η Χάρις Αλεξίου. Η τραγουδίστρια η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διακοπές από τις επαγγελματικές και δημιουργικές της ασχολίες βρέθηκε με τον πρώτο της σύζυγο, τον μουσικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου και τη σύντροφό του, Μαρία.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας me τον πρώην σύζυγό της η Χάρις Αλεξίου .

Μαζί με τον Αχιλλέα Θεοφίλου απέκτησαν έναν θετό γιο, τον Μάνο. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο γιος τους Μάνος Θεοφίλου είχε μεταξύ άλλων αναφερθεί στο διαζύγιο των γονιών του, αναφέροντας ότι οι γονείς του ήταν πάντα πολύ αγαπημένοι και κοντά ο ένας στον άλλο και μετά τον χωρισμό τους.

«Χώρισαν όταν ήμουν μικρός, σχεδόν 6 χρονών και έχω πάρα πολύ λίγες αναμνήσεις από εκείνη την ηλικία. Έχω περισσότερες από όταν χώρισαν και μετά. Δεν με κούρασε ποτέ κάτι, ήταν πολύ φυσιολογικός αυτός ο τρόπος ζωής γιατί δεν κλότσαγε κάτι στη συμπεριφορά τους… Άλλα παιδιά περιγράφουν το χωρισμό των δικών τους ως τραυματική εμπειρία. Εγώ πάλι, όχι. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.»

Με το γιό τους Μάνο το 2014.

Σε συνέντευξή της στη LIFO και στον Αντώνη Μποσκοΐτη το 2016, η Χάρις Αλεξίου είχε αναφερθεί ανάμεσα σε άλλα στοιχεία της ζωής της και στον Αχιλλέα Θεοφίλου. «Ο Αχιλλέας Θεοφίλου ήταν, πράγματι, μέντοράς μου! Ο Αχιλλέας με έκανε να αγαπήσω το διάβασμα. Μέχρι τότε είχα την έφεση, αλλά ήμουν κι ένα παιδί απαίδευτο απ’ το σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός είχε τη γαλλική κουλτούρα, ακούγαμε μαζί μουσική, με μύησε στον Μπρασένς και στον Μπρελ, διαβάζαμε ποίηση. Πολύ μεγάλος έρωτας! Του οφείλω πολλά!», έλεγε τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ