Οι θαυμαστές του Χάρι Στάιλς και του Κρις Πάιν έχουν ξεσηκωθεί για ένα στιγμιότυπο ανάμεσά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας Don’t worry darling το βράδυ της Κυριακής ο Στάιλς πήγε να πάρει τη θέση του δίπλα στον Κρις Πάιν ο οποίος τον χειροκροτούσε. Τότε ο Στάιλς έγειρε προς το μέρος του και στο αμφιλεγόμενο στιγμιότυπο μοιάζει να τον φτύνει!

Ο Πάιν σταματά το χειροκρότημα και παίρνει μια έκφραση σαν να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις συνέβη.

Γελώντας ο 42χρονος, ρίχνει στη συνέχεια μια ματιά στον ποπ σταρ ο οποίος είναι πολύ απασχολημένος με το να φτιάχνει το σακάκι του και να χαμογελά στην αίθουσα, έτσι ώστε να παρατηρήσει την αντίδραση.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη μεταξύ τους μπροστά στην Ολίβια Γουάιλντ, οι θαυμαστές υποθέτουν ότι Στάιλς όντως στόχευσε και έφτυσε στην αγκαλιά του Πάιν κατά τη διάρκεια της διάσημης εκδήλωσης.

Άλλοι, όμως, είναι πεπεισμένοι ότι ο Πάιν απλώς έπαιζε με τα γυαλιά ηλίου του, τα οποία ήταν τοποθετημένα ανάμεσα στα πόδια του.

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο επεισόδιο του δράματος που περιβάλλει τους ηθοποιούς στο Don’t Worry Darling – οι οποίοι ξεσήκωσαν ένα μπαράζ από κουτσομπολιά πριν από την πρεμιέρα της ταινίας.

Σε μια συνέντευξη στο κόκκινο χαλί λίγο πριν από το υποτιθέμενο περιστατικό με το φτύσιμο, ο Πάιν μίλησε με αγάπη για την εποχή που δούλευε με τη Φλόρενς Παγκ με την οποία η Ολίβια Γουάιλντ φέρεται να βρίσκεται σε κόντρα. Έτσι τώρα εκείνο που συζητείται είναι ότι ο σύντροφος της Ολίβια Γουάιλντ, Χάρι Στάιλς αντέδρασε κατ’ αυτό τον τρόπο απέναντι στον Κρις Πάιν καθώς θεώρησε ότι παίρνει θέση σε αυτή τη διαμάχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ