Το fashion show του οίκου Celia Kritharioti παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Pavillon Cambon Capucines.

H Σίλια Κριθαριώτη με την Anna Dello Russo και τη Σάρα Χάρις.

Η Σίλια Κριθαριώτη εμπνέεται από την Αφρική, την ήπειρο των μεγάλων αντιθέσεων και της απαράμιλλης ομορφιάς, αλλά κι από τα ταξίδια της εκεί, παρουσιάζοντας την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, την couture συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Η σχεδιάστρια μόδας με τη Χάλα Χούρι.

Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα με δημιουργίες της ήταν και η Μαίρη Βιτινάρος. Στο πλευρό της σχεδιάστριας ήταν ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος και οι δίδυμες κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ.

Στο fashion show βρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά, πιο λαμπερή από ποτέ. Εκεί βρέθηκε και η Σοφία Χατζηπαντελή με εντυπωσιακή δημιουργία με φτερά και κοψίματα. Στην πρώτη σειρά βρέθηκαν και η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου, οι οποίες είχαν λάβει συμμετοχή στο σόου της Κριθαριώτη στη σκηνή του Madwalk 2022.

Μετά το fashion show του οίκου διοργανώθηκε και ένα μεγάλο πάρτι, εκεί βρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαρά ο οποίος μοιράστηκε μερικά στορις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ