Η Cardi B και ο Offset γιόρτασαν τα τέταρτα γενέθλια της κόρης τους την Κυριακή με ένα ταξίδι στην Candytopia και 50.000 δολάρια σε μετρητά.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram Story του Offset, η κόρη του διάσημου ζευγαριού, Κουλτούρ, φαίνεται να ζητάει από τον πατέρα της να της αγοράσει μαλλί της γριάς ενώ γέρνει έξω από το παράθυρο ενός τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα, κρατούσε ένα σωρό μετρητά.

Η Cardi B ακούστηκε να ρωτάει: «Τι είναι αυτό;». Η εορτάζουσα απάντησε, αποκαλώντας τη στοίβα μετρητών «εισιτήριο», που είναι αργκό για ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο ράπερ των Migos απάντησε: «Είναι εισιτήριο; Ένα εισιτήριο είναι ένα εκατομμύριο, κορίτσι μου. Αυτό είναι 50. Πες 50». Η οικογένεια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram Story της από τον εορτασμό, καθώς έκαναν το γύρο του εκθέματος Candytopia με την μικρή και τον 10 μηνών γιο του ζευγαριού.

Αυτό δεν είναι το πρώτο τεράστιο δώρο του ζευγαριού για την κόρη του. Ο ράπερ του χάρισε στην κόρη του μια ροζ τσάντα Birkin για τα δεύτερα γενέθλιά της, προκαλώντας την οργή των θαυμαστών του για το πενταψήφιο δώρο. Το ζευγάρι έντυσε επίσης την κόρη του με μια στολή Balenciaga αξίας 2.400 δολαρίων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Disneyland τον Μάρτιο.

Nα υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο όπου η ράπερ Cardi B χτύπησε επανειλημμένα ένα μέλος του κοινού με ένα μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Wireless Festival.

Η δημιουργός της επιτυχίας Shake It εμφανιζόταν μπροστά από τη σκηνή στο Finsbury Park του Λονδίνου, όταν φαίνεται ότι άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα έναν θαυμαστή.

Η Cardi Β αρνήθηκε ότι επρόκειτο για καυγά, επιμένοντας ότι η σκηνή παρερμηνέυτηκε. «Δεν ήταν κανένας καυγάς!» μοιράστηκε η Cardi Β σε ένα tweet.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ