Ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική, καθώς όπως έγινε γνωστό διαγνώστηκε με αφασία. Μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την σύζυγό του.

Ο Μπρους Γουίλις, απόλαυσε τη βόλτα του στη φύση μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, στην πρώτη εμφάνισή του μετά τη διάγνωση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την καριέρα του.

Ο ηθοποιός φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις. Μαζί τους ήταν και η κόρη τους, η Μέιμπελ Ρέι, η οποία τράβηξε τη μια φωτογραφία τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία. Η αφασία είναι μια πάθηση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του και πρόσθεσε «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

«Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε η δήλωση και την υπέγραψε από τη σύζυγό του Έμμα, ​​την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και όλα τα παιδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ