Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μέσα από ένα βίντεο στα social media τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της, μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζαν ότι χρειάζεται ιατρική περίθαλψη.

Το ΤΜΖ ανέφερε πως η ασταθής συμπεριφορά της σταρ προκαλεί ανησυχία σε όσους βρίσκονται κοντά της Οι πηγές είπαν επίσης ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ψυχικά τραύματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη βοήθεια θεραπευτών και ειδικών.

Η ίδια ωστόσο, αρνείται πως όλα αυτά ισχύουν και με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει πως όσα γράφονται για εκείνη, ακυρώνουν κάθε προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι στιγμής για να φτιάξει τη ζωή της.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο, με την ίδια να χορεύει, ενώ κρατάει μία λευκή γούνα και λέει στους διαδικτυακούς της φίλους πως «είναι μια χαρά και χαρούμενη». Στη λεζάντα της ανάρτησής της τόνισε πως το μόνο φάρμακο που λαμβάνει είναι το Prozac, προκειμένου να καταπολεμήσει την κατάθλιψη:

«Αυτή την εβδομάδα στις ειδήσεις έλεγαν ότι παραλίγο να πεθάνω και ότι έχω μάνατζερ και “γιατρούς”! Δεν έχω ομάδα μάνατζερ, ούτε θα έχω ποτέ ξανά στη ζωή μου! Δεν έχω ούτε “γιατρούς”! Παίρνω Prozac για την κατάθλιψη και μέχρι εκεί! Είμαι ένα εξαιρετικά βαρετό άτομο! Με απογοητεύει να ξέρω ότι οποιοδήποτε ειδησεογραφικό μέσο θα έλεγε κάτι τέτοιο! Είναι χειρότερο και από ένα σκληρό αστείο, γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πιστεύουν αυτά τα πράγματα και όλες οι προσπάθειές μου να γίνω καλύτερα μέσα από τη μικρή ρουτίνα προσευχής και θεραπείας που ακολουθώ, φαίνεται ότι δεν μετράνε, όταν οι άνθρωποι μπορούν να λένε πράγματα που είναι απίστευτα λάθος! Τέλος πάντων αλλαγή θέματος… αρκετά με το δράμα… μου αρέσουν τα διαμαντένια φορέματα και η funky μόδα αυτή τη στιγμή! Καλημέρα!», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ