Ο μπαμπάς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, ακρωτηρίασε το πόδι του πριν από ένα μήνα, όπως έκανε γνωστό το TMZ. Ο Τζέιμι Σπίαρς υπέφερε από μια μόλυνση που τον οδήγησαν σε 5 ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις για να την περιορίσει, ωστόσο οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει ήταν ο ακρωτηριασμός.

Το ίδιο δημοσίευμα γράφει ότι ο Σπίαρς δεν είναι καλά, αλλά μέσα από όλο αυτό, μπορεί να υπάρξει και μια θετική και αναπάντεχη εξέλιξη. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πληροφορήθηκε για την κατάστασή του και δεν έμεινε απαθής.

«Οι πηγές μας λένε ότι η Μπρίτνεϊ έχει μαλακώσει απέναντι στον πατέρα. Υπήρξαν στιγμές που είπε ότι της λείπει ο μπαμπάς της και μια φορά ακόμα, πρότεινε να του στείλει χρήματα για να τον βοηθήσει» γράφει το TMZ.

Η Τζέιμι έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που εκδιώχθηκε ως συντηρητής της Μπρίτνεϊ τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά τους ισχυρισμούς της ποπ σταρ ότι ο πατέρας της ήταν «καταχρηστικός» ενώ είχε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της αποφάσεων.

Η Σπίαρς δεν έκρυψε ποτέ το μίσος που έτρεφε για τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί για τη μακρόχρονη επίβλεψή της, διαχείριση της περιουσίας της και ένα σωρό κακοποιητικές συμπεριφορές. 

Διαβάστε επίσης:
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με τη μητέρα και τον αδερφό της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας και για αυτό έκανα έκτρωση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ