Ο ράπερ Bo έχει αναλάβει coach της Εύης Δρούτσα στο J2US και κάθε Σάββατο μας χαρίζουν ξεχωριστές εμφανίσεις στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου. Στα backstage του σαββατιάκου τηλεοπτικού πάρτι τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εκείνος μίλησε για τον γάμο που έκανε πριν από αρκετά χρόνια. Ο Bo υπήρξε παντρεμένος με την τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο.

«Παντρεμένοι ήμασταν 2, αλλά συζούσαμε κι άλλα 3. Σύνολο 5 χρόνια ήμασταν μαζί. Χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Κουμπάρος θα ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά δεν ήρθε. Κάτι του έτυχε. Μπορεί κάτι να ήξερε ότι δεν θα πετύχει αυτός ο γάμος. Το συζητήσαμε μετά από χρόνια βέβαια. Ο Διονύσης είναι ένα πολύ αυθόρμητο και καλό παιδί. Είχε όλη την καλή διάθεση να το κάνει, στην πορεία κάτι στράβωσε. Θα ξαναπαντρευόμουν. Με την πρώην σύντροφό μου δεν έχουμε επαφές. Αν βρεθούμε θα μιλήσουμε», είπε ο ράπερ.

«O Bo ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο»

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είναι προσωπικός του φίλος σχολίασε στην εκπομπή: «Ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο, ο Bo τότε έπαιζε μπουζούκι. Δεν ήταν τραγουδιστής. Τραγουδίστρια ο σύζυγος. Την ιστορία που την ξέρω και από τον Σχοινά έχει πολύ γέλιο. Βρέθηκαν κι άλλοι που έγιναν κουμπάροι. Ο Διονύσης το είχε ξεχάσει».

Bo: «Δεν περνούσα καλά στον γάμο»

Προ ημερών ο Bo είχε μιλήσει για το αν θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια. «Θα ήθελα οικογένεια αλλά δεν είμαστε όλοι για όλα. Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Δεν περνούσα καλά στον γάμο. Είναι εγωιστικό να κάνεις παιδί, απλώς για να το κάνεις. Έχω απιστήσει, όπως όλοι. Η μονοτονία με οδήγησε στην απιστία».

Σε ερώτηση αν έχει δεχθεί απόρριψη ανέφερε χαρακτηριστικά: «έχω φάει ευγενικές, καλοψημένες χυλοπίτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ