Η Μπλέικ Λάιβλι είναι και πάλι έγκυος. Η ηθοποιός σόκαρε τους θαυμαστές της δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της στη 10η ετήσια Σύνοδο Κορυφής του Forbes Power Women’s Summit την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

Η 35χρονη ηθοποιός, ανέδειξε την κοιλιά της με ένα λαμπερό χρυσό φόρεμα. Η Μπλέικ Λάιβλι η οποία είναι ήδη μαμά τριών παιδιών, με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την είδηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

(Getty Images)

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα social media έδειξε μάλιστα την επίπεδη κοιλιά της με λευκό μπικίνι, αν και δεν διευκρίνισε πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία δίπλα στην πισίνα.

Η ίδια και ο 45χρονος ηθοποιός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2012 και το ζευγάρι άρχισε να μεγαλώνει την οικογένειά του δύο χρόνια αργότερα. Ο Ρέινολντς αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2021 ότι παίρνει «άδεια» από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στη ζωή με τα παιδιά του.

«Λοιπόν, έχω κάνει πολλ» [στην υποκριτική] και δεν θέλω να χάσω αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά μου», εξήγησε ο ηθοποιός δύο μήνες πριν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο LinkedIn News.

«Θέλω τα παιδιά μου να έχουν ένα αρκετά φυσιολογικό πρόγραμμα», συνέχισε τον Δεκέμβριο του 2021. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή τους και πραγματικά απολαμβάνω να είμαι ένας κανονικός μπαμπάς. να τα πηγαίνω στο σχολείο το πρωί, μου αρέσει να τα παίρνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ