Μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η σύζυγος του Ράιν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι στο Empire State Buliding σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για το τέλος της ταξιδιωτικής απαγόρευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 34χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα σχεδιασμένο από τον Georges Chakra με έναν εντυπωσιακό φιόγκο στους ώμους και ρουμπινί κόκκινες γόβες. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε από την British Airways, NYC & Company και το Βρετανικό Γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη.

Τη Δευτέρα, οι ΗΠΑ τερμάτισαν την ή ταξιδιωτική απαγόρευση που ίσχυε λόγω πανδημίας για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Πλέον σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία οι ΗΠΑ επιτρέπουν σε διεθνείς ταξιδιώτες να έρχονται στη χώρα μόνο με το πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού.


Στην εορταστική εκδήλωση – η οποία επικεντρώθηκε συγκεκριμένα στους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου – η Μπλέικ χάρισε στους καλεσμένους μια όμορφη ομιλία όπου τόνισε πόσο χαρούμενη είναι για το τέλος της απαγόρευσης: «Είναι τιμή που σας έχω όλους εδώ, ως μαμά, άνθρωπος, και γνήσια Νεοϋορκέζα», είπε. «Ποτέ δεν ένιωσα πιο υπερήφανη κάτοικος της Νέας Υόρκης όσο απόψε, γι’ αυτό σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε αυτό το συναίσθημα», συνέχισε.


Επιπλέον, είχε την τιμή να γυρίσει τον διακόπτη που ελέγχει τα φώτα στο Empire State Building. Μαζί της ήταν ο Σον Ντόιλ (Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways), η Έμα Γουέιντ Σμιθ (Επίτροπος για τη Βόρεια Αμερική και ο Γενικός Πρόξενος της Αυτού Μεγαλειότητας Νέα Υόρκη) και ο Φρεντ Ντίξον (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NYC & Co.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ