Αποχώρησαν από το Big Brother και έκαναν reunion σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για τους πρώην παίκτες από το ριάλιτι που διασκέδασαν στον Γιώργο Τσαλίκη.

Συγκεκριμένα, μετά και την αποχώρηση του Κώστα Στυλιανάκη, του «γκρινιάρη» Κρητικού του Big Brother, οι πρώην παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ έκαναν ένα μίνι reunion. Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Σύλια Καραμολέγκου, ο Μελέτης Γαβαλάς και ο Μιχάλης Ευριπιώτης διασκέδασαν με τον Κώστα Στυλιανάκη στο Lido Stage.

Στο συγκεκριμένο νυχτερινό stage εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Μαζί τους είναι οι: Χρήστος Σαντικάι, Ανδρέας Στεργιόπουλος, Δημήτρης Μουκάτζης, Ειρήνη Μιχαήλ και η Ρόνα.

Και μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης να έχει έρθει σε «κόντρα» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα που παρουσιάζουν το Big Brother, ωστόσο, με τα τραγούδια του διασκέδασε τους πρώην πάικτες του ριάλιτι.

Η αποχώρηση του Κώστα Στυλιανάκη

Ο Κώστας Στυλιανάκης αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το Big Brother. Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία, ο Κώστας, ο Νίκος η Άννα και ο Νάσος.

Ο Κώστας Στυλιανάκης ήταν εκείνος ο οποίος αποχώρησε. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα ξέσπασαν με λυγμούς, ενώ ο Νάσος, με τη σειρά του αποχαιρέτησε δακρυσμένος τον κρητικό Κώστα.

Την ίδια ώρα, ο Στιβ Μιλάτος βρισκόταν ως καλεσμένος στο πλατό, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Κώστα κατά την έξοδό του από το σπίτι του Big Brother. Oι δύο άνδρες είχαν έρθει αρκετά κοντά με τον Κώστα να επιθυμεί να συνεχίσει τη φιλία τους και εκτός ριάλιτι, κάτι το οποίο θέλει και με αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ