Η Μπέσσυ Αργυράκη αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στις ατυχίες που συμβαίνουν στη ζωή όλων δεν χάνει το χιούμορ της. Το ατύχημα που είχε η τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής όταν έπεσε από τη σκηνή που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη την οδήγησε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό καθώς έπεσε με το κεφάλι.

Όπως έκανε γνωστό χτύπησε στο μέτωπο και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ενώ θα χρειαστεί ένα διάστημα ανάρρωσης. Ωστόσο η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε στο okmag: «Θωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Θεωρώ ότι έχω φύλακα άγγελο που με γλίτωσε από τα χειρότερα και με προστάτευσε από ένα ίσως κακό μάτι, ή μία ίσως κακή στιγμή ή και τα δυο μαζί. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί το χειρότερο, αλλά έφυγα από αυτή την ατυχία, έχοντας μόνο μερικά ράμματα στο κούτελό μου. Είμαι όμως, σώα και αβλαβής».

Το video της Εβελίνας Νικόλιζα με τη μαμά της Μπέσσυ Αργυράκη

Η κόρη της τραγουδίστριας, Εβελίνα Νικόλιζα που βρέθηκε στο πλευρό της μετά το ατύχημα δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο το βράδυ της Τετάρτης με την Μπέσσυ Αργυράκη να κάνει την εμφάνισή της πρώτη φορά μετά την περιπέτειά της.

Η τραγουδίστρια φορά γυαλιά ηλίου και το κεφάλι της είναι μπανταρισμένο, ενώ φορά μπαντάνα. Παρά τους τραυματισμούς της δεν έχει χάσει το κέφι της όμως.

«Τι έκανες μαμά ακριβώς στη Θεσσαλονίκη;», ρωτά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Stage diving!», απαντά εκείνη.

Διαβάστε επίσης:

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο okmag: «Είχα φύλακα άγγελο που με γλίτωσε από τα χειρότερα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ