Σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και η σύζυγός του Έλενα, βάφτισαν το γιο τους. Ο μικρός πήρε το όνομα, Νικόλας.  Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στη Νέα Ιωνία.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Κυριάκου» στη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Έλενα Αλεξανδρή-Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον γιό τους Νικόλα.

Η σειρά έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και ο Κυριάκος ήταν από τους πολύ συμπαθείς ήρωες. Από τη βάφτιση δεν θα μπορούσε να λείπει ο τηλεοπτικός του γιος. Γιάννης Βασιλώττος.

Παρούσες ήταν και η Έλλη Τρίγγου αλλά και η Δανάη Λουκάκη. Η «Ασημίνα» και η «Παγώνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» δεν παρέλειψαν να δώσουν τις καλύτερες ευχές τους για τον Νικόλα.

Μάλιστα, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή αναμένεται να τον δούμε και φέτος στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» στον Alpha.

Για τι ιερό μυστήριο ο όμορφη μαμά είχε επιλέξει ένα εμπριμέ φόρεμα σε γαλάζιους και λευκούς τόνους. Μάλιστα τα ρούχα του νεοφώτιστου, επιμελήθηκε η σχεδιάστρια Φαίδρα Θεοδωρίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ