Ο Μπάμπης Στόκας μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ έχει δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά, ο Μπάμπης Στόκας ανέλαβε και η θέση του κριτή στο talent show X Factor το 2017 με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Όπως λέει ο τραγουδιστής δε μετάνιωσε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπούνε κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Έβλεπα στο εξωτερικό ένα ροκ σταρ, έναν ποπ σταρ κι έναν παραγωγό και στην Ελλάδα έβλεπα πέντε ανθρώπους να γυρνάνε γύρω γύρω, οπότε είπα θα πάω κι εγώ να κάνω την ανατροπή. Πέρασα καλά, όπου πάνω περνώ καλά, δεν πάνω να μην περάσω καλά. Όπου δεν περνώ καλά, φεύγω, θα το είχατε καταλάβει, θα είχα φύγει» είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Στη συνέχεια όμως, ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά θεωρεί πως ήταν λάθος για πολλούς λόγους.

«Όσον αφορά για τον Σάκη Ρουβά νομίζω ότι ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους. Μετά, όσον αφορά την Άννα, ήταν ένα τραγούδι, που άκουσα εγώ στην Καλαμάτα με έναν φίλο μου και λέω α τι ωραίο ντουέτο να το έκανα με την Άννα κι έτσι το έκανα…» είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Στόκας και ο Σάκης Ρουβάς είχαν ξεκινήσει εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο το 2017 ωστόσο το σχήμα διαλύθηκε πολύ σύντομα.

Παλαιότερα, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί εκτενώς σε αυτή τη συνεργασία λέγοντας ότι με τον Σάκη Ρουβά ήταν διαφορετικοί κόσμοι. Παράλληλα είχε εξηγήσει στην εκπομπή «Ανοιχτά» ότι τον είχε ενοχλήσει πως όταν χάλασε η συνεργασία ο Σάκης Ρουβάς ήταν απών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ