Ο Σταύρος Νικολαΐδης, που έγινε γνωστός μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», είναι αρκετά ενεργός στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός αποκάλυψε με ανάρτησή του πώς είχε ένα ατύχημα, λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι την καλοκαιρινή του περιοδεία, και κατάφερε να τους ανησυχήσει για λίγο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το χτυπημένο πόδι του δεμένο με επίδεσμο και μία παγοκύστη πάνω του, εξηγώντας στη λεζάντα που την συνόδευε τι ακριβώς του συνέβη.

«Έχω φορτώσει το αμάξι, αναχωρώ εντός πενταλέπτου για Αθήνα, πάω να κατέβω από την βεράντα, πατάω με φόρα ένα παιχνίδι του Θάνου και παθαίνω βαρύ διάστρεμμα! Σε 20-25 μέρες θα είμαι εντάξει, το πρόβλημα είναι ότι την Παρασκευή αρχίζει πάλι σειρά παραστάσεων.

Όμως είμαι της παλιάς σχολής. Δεν αναβάλλω ποτέ παράσταση εκτός αν μου το επιβάλλουν οι γιατροί. Έχω παίξει και με πόδι στον γύψο και πατερίτσες. Κι ούτε τώρα θα το κάνω. Θα είμαι και μουγγός και κουτσός! Το πολύ πολύ να ο ονομαστεί η παράσταση: “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω… και δεν περπατάω!!!”», έγραψε χαρακτηριστικά.

ο φετινό καλοκαίρι ο Σταύρος Νικολαΐδης βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω», μαζί με τους: Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα και Μυριέλλα Κουρεντή.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…

Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει; Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ