Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» έδωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε πως η απώλεια του πατέρα της, του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα, είναι ένα τραυματικό γεγονός που θα κουβαλάει για πάντα μαζί της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα της.

Τι είπε για την εικόνα και τον εαυτό της;

«Έχω φοβερή ανασφάλεια με την εξωτερική μου εμφάνιση. Αν δεν κάνω ολική πλαστική για να μεταμορφωθώ σε Μις Κόσμος δεν θα μου φύγει η ανασφάλεια.

Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που θα χαρακτήριζαν κουκλάρα. Είμαι για τους πιο μερακλήδες. Δεν βάφω τα νύχια μου, βέβαια μπορεί να έκανα κάποια αισθητική επέμβαση και να μεταμορφωθώ», είπε.

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως… είναι κακή οδηγός. «Όταν μου λένε να πάω να πλύνω πιάτα χαίρομαι, γιατί μου αρέσει», είπε.

Στη συνέχεια πήρε θέση για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς το νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση έχει ανοίξει μία έντονη συζήτηση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

«Το μητρικό ένστικτο είναι κάτι σχετικό. Εάν υπάρχει μητρικό ένστικτο θα πρέπει να έχουμε και άλλα ένστικτα, να βγω έξω να κυνηγήσω και να βρω νερό. Δεν έχω θέση στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών μου, θέλω να είναι ευτυχισμένα».

Για την προσωπική της ζωή

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος είπε ότι όλα πάνε πολύ καλά.

«Δεν διστάζει κάνεις να φλερτάρει μία χωρισμένη μητέρα, αυτή η άποψή είναι “μύθος”. Ο σύντροφός μου θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική σχέση που είχα στη ζωή μου. Είμαι ερωτευμένη», είπε.

Θα ξαναπαντρευόταν; Όπως απάντησε η ίδια:

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Θα το έκανα μετά τα 70 για να έχει πλάκα».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει τηλεόραση στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Αθηναΐς Νέγκα: «Κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για τον προηγούμενο;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ