Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει τον 9ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και πλέον μετρά αντίτροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η ηθοποιός ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Μάξιμο, αλλά ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του θα ολοκληρώσει την ευτυχία του.

Η Αθηνά παραμένει ενεργή στα social media καθ’ όλο το διάστημα και αυτής της εγκυμοσύνης της, χωρίς να σταματά να μοιράζεται με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο που έβγαλε, θέλοντας να τους δείξει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της.

Όπως θα δεις, η ηθοποιός βρίσκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και, ενώ στην αρχή εμφανίζεται με ένα φλοράλ φόρεμα, μέσα από το οποίο διαγράφεται ολοφάνεται η κοιλιά της, στη συνέχεια μένει μόνο με το μαγιό της -ένα μπικίνι φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα με το φόρερα- και την χαϊδεύει τρυφερά κάνοντας τους πάντα να λιώσουν.

“Its’ boom time” ήταν το σχόλιο που την συνόδευε, με τα likes από τους θαυμαστές της να είναι χιλιάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ