Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, τρία χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, Μάξιμου.

Επτά ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους followers της πώς είναι το κορμί της. Στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεό της ανέφερε ότι το ταξίδι της εγκυμοσύνης της ήταν μαγικό και ευχήθηκε σε κάθε γυναίκα να το ζήσει όταν το επιθυμήσει.

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η “μεγάλη έξοδος” της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία… Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέεςμανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο. Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά… (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τον τοκετό. Λίγο πριν αναχωρήσει, είχε δημοσιεύσει στο Instagram κάτω από μία φωτογραφία με τον γυναικολόγο της: «9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα . Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου Θοδωρή Λιακάκο για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή».

Έχοντας χάσει ήδη τα πρώτα κιλά της εγκυμοσύνης, η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, από την οποία δεν λείπουν οι βόλτες και τα παιχνίδια.

Φωτογραφίες: Instagram/athinao1konomakou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ