Ένα διαφορετικό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της θέλησε να μοιραστεί η Αθηνά Οικονομάκου με τους followers της στο Instagram.

H ηθοποιός και επιχειρηματίας ποζάρει με τον κατά 7 χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της, Νικήτα. «Πρώτα η οικογένεια γράφει η ίδια» στο σχόλιο. Τα δύο αδέλφια χαμογελούν δίπλα δίπλα στον φακό και εμείς βλέπουμε πόσο πολύ μοιάζουν. Μάλιστα καθώς χαμογελούν βλέπουμε πως έχουν τα ίδια χαριτωμένα λακάκια στο μάγουλο.

Σπάνια οι δυο τους ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες. Ο Νικήτας Οικονομάκος είχε ανεβάσει post με τη διάσημη αδελφή του το 2017.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Μου αρέσει να πατάω στα πόδια μου, όχι να στηρίζομαι στον σύζυγό μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ