Λίγες μέρες πριν γεννήσει και γίνει μαμά για δεύτερη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου νοστάλγησε τις ρομαντικές αποδράσεις που έκανε με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από ένα ταξίδι τους στην Φλωρεντία πριν έξι χρόνια.

Η όμορφη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά πυκνά ανεβάζει τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο τον 3 ετών Μάξιμο.

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο, τον Οκτώβρη του 2018, ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Το ζευγάρι στον πρώτο του χορό στο πάρτι που παραχώρησε για συγγενείς και φίλους στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου στο νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και στο παρελθόν πόζαραν αγκαλιασμένοι για την καθιερωμένη selfie από τις ρομαντικές τους αποδράσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ