Μια βραδινή εμφάνιση με τον σύντροφό της πραγματοίησε η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η 32χρονη 2χρονη πρωταθλήτρια kickboxing απόλαυσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο Τeatro. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαυροκορδάτος.

Το ζευγάρι είναι μαζί 5,5 χρόνια με την Αθηνά Ευμορφιάδη να δηλώνει ερωτευμένη και γοητευμένη με το λαμπερό του χαμόγελο.

Για την εμφάνισή της η μαμά της 13χρονης Γιολένας επέλεξε ένα καλοκαιρινό τιρκουάζ σύνολο με ένα στράπλες bustier και εφαρμοστή φούστα με σέξι σκίσιμο στους γοφούς. Ολοκλήρωσε το look με τιρκουάζ mules για ένα total summer look.

Όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, «τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017 όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί. Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους.

Και η ίδια συνέχισε: «Συγκατοικήσαμε από πολύ νωρίς. Ο Γιάννης ήθελε από την πρώτη στιγμή να γνωρίσει και τους γονείς μου και τη Γιολένα. Αυτό εμένα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Με το που τον γνώρισαν, τον υποδέχτηκαν σαν να ήταν μέλος της οικογένειας και δεν έκανε ούτε και σε εκείνους εντύπωση ότι αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί. Η κόρη μου, επειδή έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της, όταν γνώρισε τον Γιάννη, τον έσφιξε τόσο δυνατά λες και τον ήξερε χρόνια».

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ