Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις προστέθηκαν στη λίστα με τους διάσημους γονείς που αποφάσισαν να μην αφήσουν χρήματα στα παιδιά τους Γουάιτ και Ντιμίτρι. Τι διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε και τον λόγο που τους έκανε να πάρουν αυτή την απόφαση.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά στο podcast Armchair Εxpert με τον Νταξ Σέπαρντ, «θα δώσουμε τα χρήματά μας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ιδρύματα. Τα παιδιά μου ζουν μια πραγματικά προνομιακή ζωή και δεν το γνωρίζουν καν. Και δεν θα το μάθουν ποτέ, γιατί αυτό είναι το μόνο που θα γνωρίζουν. Θέλουμε να πατήσουν στα δικά τους πόδια. Αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, θα επενδύσω σε αυτό».

Θυμίζουμε πως ανάλογη απόφαση έχουν πάρει και άλλοι επώνυμοι, όπως ο «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ, με την ατάκα «δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω ότι η κληρονομιά είναι βάρος. Η φιλοσοφία μου είναι να το ξεφορτωθούμε ή να το δώσουμε πριν φύγουμε», αλλά και ο Έλτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις. Οι δυο τους είναι γονείς δίδυμων αγοριών ενώ η περιουσία τους εκτιμάται στα 500 εκατομμύρια δολάρια. «Είναι τρομερό να δίνεις στα παιδιά ένα ασημένιο κουτάλι», είπε ο Έλτον κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Daily Mirror. «Τα αγόρια ζουν την πιο απίστευτη ζωή, δεν είναι κανονικά παιδιά και δεν προσποιούμαι ότι είναι. Αλλά πρέπει να αποκτήσουν έναν σεβασμό στα χρήματα και στην αξία της εργασίας», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ