Ο Άστον Κούτσερ αποκάλυψε ότι είναι τυχερός που ζει, αφού έπασχε από μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που τον άφησε να μην μπορεί να ακούσει, να δει ή να περπατήσει.

Ο 44χρονος ηθοποιός μίλησε για την πάθηση που ανέτρεψε τη ζωή του όπως θα δούμε στο επερχόμενο επεισοδίου του Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τα τρομακτικά συμπτώματα από τα οποία υπέφερε ως αποτέλεσμα της αυτοάνοσης διαταραχής του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», τόνισε ο ηθοποιός, λέγοντας μάλιστα πως χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα από τη νόσο.

«Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», είπε συγκινημένος ο Άστον Κούτσερ.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», αναρωτήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ