Η 29χρονη καλλιτέχνιδα από το δυναμικό της Golden Records και της Μinos EMI κυκλοφόρησε το τέταρτο single της «Παλιές φωτογραφίες» και μιλάει στο ΟΚ! για την απώλεια του αδελφού της Mad Clip αλλά και την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα. Μάλιστα, η Άσπα έχει την τύχη να εμφανιστεί με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Τον φετινό χειμώνα εμφανίζεσαι με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο στο Fever. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Mε έχουν καλοδεχτεί με τον πιο όμορφο τρόπο. Το κλίμα είναι φανταστικό. Δεν θα σου κρύψω πως είχα ένα επιπλέον άγχος και έτρεμαν τα πόδια μου πριν ξεκινήσουμε γιατί φέτος εμφανίζομαι για πρώτη φορά σε μεγάλη πίστα.

Φανταζόσουν ποτέ πως θα βρεθείς στην ίδια πίστα μαζί τους;

Μου φαίνεται πολύ τρελό. Ακούω Πάολα φανατικά από τα 17 μου. Θα σου πω μια ιστορία, για να καταλάβεις πόσο καρμικά είναι κάποια πράγματα στη ζωή. Πριν από κάποια χρόνια συμμετείχα σε έναν διαγωνισμό καραόκε και κέρδισα τραγουδώντας το «Φάρμακο» της Πάολας. Τη θαυμάζω και ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστώ κάποια στιγμή μαζί της. Ξέρω απέξω όλους τους στίχους των τραγουδιών της. Από την άλλη, ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πολύ καλός άνθρωπος και ένα τεράστιο όνομα στον χώρο. Είναι τιμή μου γιατί αν το σκεφτείς πριν από λίγους μήνες δεν με ήξερε κανένας.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μανωλάς

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ