Καλεσμένη του Γρηγόρη στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η αδερφή του Mad Clip, Άσπα.

Στην εκπομπή η Άσπα, που εργάζεται σε ξενοδοχείο σε service εστοατορίου, εξήγησε γιατί δεν εγκαταλείπει προς το παρόν τη βασική της δουλειά και παρουσίασε το νέο της τραγούδι, τις «Στάχτες».

«Δουλεύω στην εστίαση από τα 17 μου. Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα και δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο. Μου άρεσε ότι έχει σχέση με τον κόσμο. Από μικρή είχα καραόκε και πάντα τραγούδαγα. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Mad Clip, αλλά πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Παλιά είχε στοίχους και τα έχουμε σε ένα κουτί. Έγραφε από μικρός. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου», είπε αρχικά η Άσπα.

«Πήγαινα σε πολλά καραόκε και τραγουδούσα. Δεν είχα επιδιώξει ποτέ να ξεκινήσω, μου φαινόταν βουνό. Αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Πάολα. Δεν την έχω γνωρίσει, αλλά μακάρι. Συνεχίζω κανονικά τη δουλειά στο ξενοδοχείο. Αν μου κάνουν πρόταση να είμαι σε νυχτερινό μαγαζί, θα προσπαθήσω να κρατήσω και τη δουλειά μου, μέχρι να δούμε».

«Ο αδερφός μου αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο γιατί ήταν ο εαυτός του. Ήταν πολύ καλός στο είδος του. Με είχε πάει τον Απρίλιο πέρσι να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε, που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο», τόνισε και συνέχισε για τον αδερφό της:

«Είχε χρυσή καρδιά, ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους, δεν ξέχασε ποτέ από πού προήλθε, δεν άλλαξε, ήταν αυθεντικός. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός».

«Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί», εξήγησε για τις αντιδράσεις των γονιών της.

Για το αν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».

Η Άσπα μίλησε για τις αντιδράσεις στο Tik Tok, όταν ανέβασε απόσπασμα του τραγουδιού της. «Την επόμενη μέρα είδα ότι είχε απήχησ, δεν το περίμενα. Το τραγούδι με τον αδερφό μου, το είχε στείλει εκείνος σε πολλούς δικούς του. Ο κ. Σταθάκης ήταν σαν οικογένειά μας και έτσι έγιναν όλα. Όλα έγιναν μέσω του αδερφού μου».

Για το αν την αναγνωρίζουν στο ξενοδοχείο: «Κάθε βράδυ δουλεύω. Δεν με αναγνωρίζουν γενικά γιατί είναι και οι μάσκες. Οι συνάδελφοί μου με υποστηρίζουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Τετάρτης:

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Άσπα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον αδερφό της, Mad Clip, αλλά και το τι θυμάται από εκείνον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ